• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Što donosi LaFMS?

12 razloga zašto LaFMS

1. Poboljšana organizacija dokumenata 

Uz LaFMS više nije potrebno pretraživati i spremati ručno papirnatu arhivu po ormarima i registratorima. Sustav vam omogućuje učinkovito organiziranje i kategoriziranje dokumenata, uz jednostavno lociranje i pristup datotekama uz par klikova mišem.  

2. Kontrola verzije dokumenta 

LaFMS može pratiti različite verzije dokumenata, osiguravajući uvijek pristup najnovijoj verziji. Ne samo da prati verzije dokumenata već omogućuje usporedbu različitih verzija. To znači da zaposlenici mogu vidjeti specifične promjene, ažuriranja i doprinose svake verzije.  

3. Sigurnost i kontrola pristupa 

LaFMS sustavi pružaju robusne sigurnosne značajke, uključujući autentifikaciju korisnika, kontrolu pristupa i enkripciju. To znači da se zaštićuju osjetljive informacije i osigurava da samo ovlaštene osobe mogu pristupiti određenim dokumentima.  

4. Sukladnost i revizijski tragovi 

LaFMS pomaže u održavanju usklađenosti s propisima praćenjem promjena dokumenata i pružanjem detaljnih revizijskih tragova, što znači da tvrtka može lako dokazati svoju dosljednost s pravilima i propisima.  

5. Smanjena upotreba papira i ušteda troškova 

Digitalizacijom dokumenata, LaFMS ne smanjuje samo potrebu za tiskanjem papira već i troškove povezane s pohranom fizičkih dokumenata.  

6. Dohvaćanje i pretraživanje dokumenata 

LaFMS sustav ima mogućnosti pretraživanja koji olakšava pronalaženje dokumenata pomoću ključnih riječi, metapodataka ili drugih kriterija, znatno smanjujući vrijeme potrošeno na traženje informacija.  

7. Automatizacija tijeka rada  

LaFMS osigurava značajnu automatizaciju tijeka rada, omogućujući stvaranje i upravljanje procesima odobravanja dokumenata na razlicitim lokacijama, gdje god se nalazimo.  

8. Skalabilnost  

LaFMS je skalabilan sustav, što znači da raste s vašom organizacijom bilo da ste mala ili velika tvrtka. LaFMS je skalabilan i prilagođava se rastu tvrtke. Uvođenjem novih odjela ili proširenjem poslovanja, sustav se prilagođava povećanim potrebama za pohranom i upravljanjem dokumentima. 

9. Odnosi s kupcima i dobavljačima  

LaFMS pomaže u upravljanju dokumentima koji se odnose na kupce i dobavljače, poboljšavajući komunikaciju i suradnju. Optimizirani odnosi s kupcima i dobavljačima postižu se transparentnošću i učinkovitim upravljanjem dokumentima.  

10. Integracija s drugim sustavima  

LaFMS se može integrirati s drugim sustavima u organizaciji, kao što su upravljanje odnosima s klijentima (CRM) ili sustavi za planiranje resursa poduzeća (ERP), kako bi se pojednostavnili procesi i stvorila jedinstvena platforma.  

11. Ušteda troškova  

LaFMS dovodi do uštede troškova smanjenjem troškova papira i skladištenja, poboljšanjem produktivnosti i minimiziranjem rizika od pogrešaka i kršenja usklađenosti.  

12. Mobilni pristupi  

LaFMS omogućuje pristup i rad s dokumentima s bilo kojeg mjesta i bilo kada. 


Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i podijeliti više o LaFMS-u.

Kontaktirajte nas i saznajte kako možete transformirati svoje poslovanje.

JAVITE NAM SE ZA BESPLATNU PREZENTACIJU 

 


Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

2 + 8 =

 

lama aaa