• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O nama

Tvrtka LAMA d.o.o. osnovana je 1992. godine u Splitu.

Punih 30 godina doprinosimo razvoju IT tržišta.

Tvrtka LAMA zadnjih desetak godina uvjerljivo spada u TOP100 hrvatskih IT kompanija po prihodima, a ujedno je i na prvom mjestu kao sistem integrator s sjedištem registriranim na području Dalmacije, te podružnicom u Zagrebu.

Iznimna skupina od tridesetak visoko motiviranih profesionalaca čini tvrtku LAMA jednom od najjačih IT tvrtki u Dalmaciji, ali i Hrvatskoj.

Tvrtka LAMA pruža usluge Sistem integracije i razvoja aplikativnih rješenja po principu „ključ u ruke“.

Neka od aplikativnih rješenja, odnose se na uredsko poslovanje i upravljanje dokumentima te podršku poslovanju Fakulteta, Visokih učilišta, proračunskih korisnika kao i realnog sektora...jednom rječju radimo u svim industrijama.

Povrh toga tvrtka LAMA razvija i integrira aplikativna rješenja prema zahtjevu korisnika koristeći najmodernije razvojne alate i tehnologije.

Dodatno, otišli smo i korak dalje, razvijamo rješenja na Blockchain tehnologiji, te smo razvili aplikaciju za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata, i svih binarnih datoteka: BLOCKADEMIA (www.blockademia.com)

Tvrtka LAMA je partner renomiranih Brendova, poput Cisco, Microsoft, Lenovo, Dell, HPE, Datalab, VMware, IBM, Veeam, Fortinet, Fujitsu, Canon, Huawei čije proizvode i rješenja integriramo u cjelovita rješenja sukladno potrebama korisnika, što uključuje analizu potreba, projektiranje, isporuku, konfiguraciju, implementaciju, edukaciju, programiranje te naravno podršku/održavanje svih elemenata sustava.

Jednom rječju, jedan Partner za sve izazove poslovanja firme!

MISIJA

Misija tvrtke LAMA je razvoj, implementacija i održavanje IT proizvoda i rješenja s ciljem pružanja cjelokupne podrške poslovanju postajući time pouzdan Partner našim korisnicima, uz društveno odgovorno poslovanje.

Poštujemo načela izvrsnosti, razvijamo se kao firma, razvijajući i zapošljavajući visokoobrazovane djelatnike te eksperte u svim relevantim područjima djelovanja.

Potpuno smo orijentirani ka zadovoljstvu svojih korisnika kojima pomažemo jednostavnije i efikasnije upravljati poslovnim procesima i osiguravajući im analitičke informacije potrebne za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Od samog osnutka 1992. godine tvrtka LAMA kontinuirano surađuje sa znanstvenim institucijama na istraživanju, razvoju i tržišnoj primjeni raznih IT rješenja.

 


Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

6 + 5 =

 

lama aaa