• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
LaProjekti

LaProjekti

Web aplikacija  - sustav za upravljanje projektima. Elementi aplikacije su upravljanje sa više projekata istovremenom, sa pojedinačnim elementima kao što su: faze projekta, ključne točke projekta, struktura zadataka projekata (WBS), upravljanje timovima i resursima projekta, upravljanje dokumentacijom projekta i sl.

Aplikacija Projekti omogućava korisniku da u stvarnom vremenu ima uvid u sve ključne elemente pojedinog projekta. Aplikacija omogućava upravljanje i dodavanje neograničenog broja projekata i podataka.

Sustav korisniku omogućava da u stvarnom vremenu za svaki projekt ima pregled: novčanog i vremenskog troška, svih stvorenih dokumenata, obavljenih zadataka i ostvarenog prihoda.

Modul WBS (Work Breakdown Structure) omogućava praćenje neograničenog broja hijerarhijskih zadataka za svaki projekt. WBS modul omogućava korisniku da u stvarnom vremenu ima uvid u status svih projektnih zadataka koji se trebaju obaviti da bi se ispunili ciljevi projekta. Modul pruža tablični i ganttogramski prikaz svih zadataka i statusa projekta.

Aplikacijom je omogućeno stvaranje projektnih timova za svaki projekt.

Ograničavanje pristupa pojedinom projektu i enkripcija podataka pruža punu podršku GDPR procesima.


 

Želite saznati više?

Javite se za prezentaciju / sastanak

 

 

Uredsko poslovanje i upravljanje dokumentima (DMS)