• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Programsko rješenje za upravljanje datotekama i procesima, usklađeno s Uredbom o uredskom poslovanju (NN 75/2021) primjena koje je obvezna od 01.01.2023 za  tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te pravne osobe s  javnim ovlastima (javnopravna tijela).
LaFMS

LaFMS

Web aplikacija - sustav za upravljanje poslovnim procesima protokola, urudžbiranja, arhiviranja i digitalnog spremanja dokumenata i sadržaja.

Sustav je u skladu s Uredbom o uredskom poslovanju Republike Hrvatske. Sustav je integriran sa sustavima za e-Račune FINA, Moj e-Račun i Pondi. Sustav omogućuje upravljanje klasifikacijom, dosjeima, predmetima i pismenima, uz digitalnu ovjeru bilo koje vrste dokumenta u bilo koliko faza i sudionika ovjere. Sustav podržava neograničeni broj korisnika, mjesta unosa dokumenata, tipova dokumenata i samih sadržaja.

LaFMS podržava: digitalni potpis, digitalni pečat, OCR, sučelje prema Blockademiji, sustavu za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata na blockachainu.

Potencijalni korisnici: sve jedinice državne i lokalne uprave, sve javne i privatne tvrtke koje imaju potrebu za upravljanjem poslovnim procesima zaprimanja, obrade i distribucije dokumenata, poput e-računa, ponuda, ugovora i ostalih dokumenata koja tvrtka koristi u svakodnevnom poslovanju.

fmsweb

 


 

Želite saznati više?

Javite se za prezentaciju / sastanak